معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری از طرح این معاونت مبنی بر ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره رایگان به همه زوجین طی یک سال نخست زندگی مشترک برای پیشگیری از طلاق خبر داد.

انسیه خزعلی - معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری در نشست هم‌اندیشی با صاحبنظران حوزه زنان ضمن اشاره به نقش محوری بانوان در خانواده و اجتماع تاکید کرد: با توجه به میزان تأثیرگذاری زنان در سلامت خود، خانواده و نهایتا جامعه؛ یکی از بودجه‌های تخصیص یافته برای رفع آسیب‌های حوزه زنان، اعتبارات مربوط به مسئولیت اجتماعی در سفرهای استانی است.

معاون رئیس‌جمهوری در خصوص طرح‌های پیش بینی شده برای پیشگیری از طلاق عنوان کرد: از جمله طرح‌های معاونت امور زنان و خانواده در این زمینه، طرح مشاوره‌های پس از ازدواج است که طی یک سال اول برای همه زوجین رایگان و برای دهک‌های پایین در سه سال بعد نیز رایگان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: 

وی افزود: لازم به ذکر است در این مشاوره‌ها موارد آسیب‌شناسی شده پیشین رفع شده و ضمن برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مشاورین، ایشان تحت نظارت و پایش مستمر خواهند بود.

 خزعلی ادامه داد: البته این طرح تنها به اختلافات زوجین محدود نبوده و در خصوص سبک زندگی، فرزندآوری و تاب آوری نیز خواهد بود تا پیش از رسیدن به اختلاف، مهارت‌های زندگی و حل مسئله آموزش داده شود.

معاون رئیس‌جمهوری در پاسخ به پیشنهادات مطرح شده در خصوص مناطق محروم عنوان کرد: بیشترین تمرکز در بازدیدهای استانی، مربوط به زنان محروم است و ضمن استقبال از طرح‌های مربوط به این حوزه، اقدام به برنامه ریزی جهت بازارچه‌های  فصلی، مرزی، استانی و حتی مجازی هستیم تا حاصل هنر و مهارت دست زنان در نواحی و مناطق مختلف کشور به سهولت به فروش برسد.

خزعلی با اشاره به اینکه در سفرهای استانی به بازدید از بند نسوان زنان توجه ویژه‌ای شده است، گفت: تلاش شده زمینه برای آزادی زنان زندانی جرائم غیرعمد فراهم شود، چرا که حضور ایشان در زندان با آسیب های فراوان همراه است.

وی افزود: قطعا با بودجه محدود دولت امکان تکفل همه این موارد وجود ندارد و باید از  کمک های مردمی بهره گرفت.

معاون رئیس‌جمهوری در خصوص حمایت از زنان آزاد شده از زندان گفت: طرح زنان برای زنان در این زمینه پیش بینی شده  تا زنان خیر و کسانی که قصد انجام فعالیت اجتماعی دارند، حمایت‌هایی را برای زنان تحت آسیب مانند زنانی که از زندان آزاد می‌شوند و نیاز به کار و حمایت دارند، انجام دهند. این حمایت‌ها می‌تواند مالی نباشد و حمایت‌های تربیتی بیشتر در اینجا مدنظر است و فرد احساس کند که یک خانواده تحت پوشش اوست و باید از نظر تربیتی و فرهنگی به فرزندان آن خانواده رسیدگی کند.

وی ادامه داد: باید در کنار الگوهای همسر خوب و مادر خوب، بتوانیم الگویی از بانوی توانمندی که دارای نقش و فعالیت مدیریتی است، نیز ارائه دهیم چرا که مهم است زنان ایرانی بتوانند در جایگاه مدیریت نیز به عنوان الگو در جهان معرفی شوند.

کد خبر 670979

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha